TV Fool  

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Help With Reception

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 9-Dec-2020, 1:31 AM   #21
rabbit73
Retired A/V Tech
 
Join Date: Aug 2012
Location: S.E. VA
Posts: 2,724
Quote:
Originally Posted by mdoverstreet View Post
35.922613879902364, -92.53710378167852

Those coordinates are from Rabbitears.info. I zoomed in on his house and put the marker exactly where the antenna is located. He's using a cheap-looking antenna, something like this. https://www.walmart.com/ip/Ematic-HD...ll&athena=true
The other coordinates may have been off. Not sure. Sorry if they were.
Thank you for the new coordinates. That location is a little further North and on higher ground; 1007 ft instead of 974 ft ground elevation. This is the signal report:
https://www.rabbitears.info/searchma...tudy_id=185057

The signals look a little better.



Quote:
I was wanting to show a picture, but I don't know how to post here.
Just start to make a post and click on Go Advanced > Manage Attachments > click on Browse... > select the photo in your computer > click on Open > it should then show as a Current Attachment

video

click to play; it takes a while to download from Dropbox
https://www.dropbox.com/s/mcn6sxlahj...hment.mp4?dl=0

click to download and play later
https://www.dropbox.com/s/mcn6sxlahj...hment.mp4?dl=1

I use VLC Media Player

People that are not forum members can't see attachments or the images in a post that are attachments first. I have to use an image host to show the image like this from imgur:

Attached Images
File Type: jpg mdoverstreetTVFreportRE100mi50ftRev_1.jpg (308.7 KB, 342 views)
__________________
If you can not measure it, you can not improve it.
Lord Kelvin, 1883
http://www.megalithia.com/elect/aeri...ttpoorman.html

Last edited by rabbit73; 9-Dec-2020 at 2:21 AM.
rabbit73 is offline   Reply With Quote
Old 9-Dec-2020, 3:36 AM   #22
mdoverstreet
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Maumelle, AR
Posts: 48
This is the antenna he is using.
Attached Images
File Type: png Screenshot_2020-12-08-22-30-33-1.png (148.2 KB, 236 views)
mdoverstreet is offline   Reply With Quote
Old 9-Dec-2020, 12:26 PM   #23
RMinNJ
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 33
OMG.. I thought one would need a large yagi or bay antenna. Even if that works they have been known to go bad...having to go back up there..
RMinNJ is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Help With Reception


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT. The time now is 1:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC