TV Fool  

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Special Topics > Antennas

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 7-Jul-2015, 1:28 AM   #1
rocco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 9
New to this....DVR,,recording

Just got a small Antenna,,getting about 12 extra Channels.
I have Directv,with dvr,,,,I like to record some movies Off The Air antenna.
What do i need,and How to hookup...Thinking on getting a Better Antenna
once i get this stuff going....Thanks
rocco is offline   Reply With Quote
Old 7-Jul-2015, 1:52 PM   #2
ADTech
Antennas Direct Tech Supp
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,924
Either add an AM21 box to your DirecTV box (integrates partial OTA channel guides into the D* guide) or add an external DVR. Basic DVR boxes start around $35 plus your USB hard drive.
__________________
Antennas Direct Tech Support

For support and recommendations regarding our products, please contact us directly at https://www.antennasdirect.com/customer-service.html

Sorry, I'm not a mod and cannot assist with your site registration.
ADTech is offline   Reply With Quote
Old 7-Jul-2015, 9:26 PM   #3
rocco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by ADTech View Post
Either add an AM21 box to your DirecTV box (integrates partial OTA channel guides into the D* guide) or add an external DVR. Basic DVR boxes start around $35 plus your USB hard drive.
Whats a AM21 box..what should i get to record off air ant..how to hookup.
Give me a couple name brands..Like i said,,Im New to this stuff,,lol
rocco is offline   Reply With Quote
Old 11-Jul-2015, 12:36 AM   #4
rocco
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by ADTech View Post
Either add an AM21 box to your DirecTV box (integrates partial OTA channel guides into the D* guide) or add an external DVR. Basic DVR boxes start around $35 plus your USB hard drive.
I got the AM21 like you said...But dont get the channel i wanted with it hookedup...The channel comes in when i hook antenna stright to tv....Why
what do i need to change,,,
rocco is offline   Reply With Quote
Old 13-Jul-2015, 5:14 PM   #5
rickbb
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 309
Quote:
Originally Posted by rocco View Post
I got the AM21 like you said...But dont get the channel i wanted with it hookedup...The channel comes in when i hook antenna stright to tv....Why
what do i need to change,,,
2 different tuners, one in the TV gets it, the other doesn't. The signal might be just good enough for the TV tuner, but just below what the tuner in the AM21 wants.
rickbb is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Special Topics > Antennas


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT. The time now is 5:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC