TV Fool  

Go Back   TV Fool > Special Forums > TV Fool Discussion / Database Updates > TV Database Updates

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 28-Feb-2017, 12:54 PM   #1
darkNiGHTS
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Two stations missing from Cleveland, Ohio

Both of these new transmitters just went on air April 2016.
darkNiGHTS is offline   Reply With Quote
Old 28-Feb-2017, 1:29 PM   #2
ADTech
Antennas Direct Tech Supp
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,698
And they're both already present in the TVF database.

If they're not showing up in your plot, it's probably due to the combination of your specific location relative to their minuscule coverage areas and directional transmitting antennas.
__________________
Antennas Direct Tech Support

For support and recommendations regarding our products, please contact us directly at https://www.antennasdirect.com/customer-service.html

Sorry, I'm not a mod and cannot assist with your site registration.

Last edited by ADTech; 28-Feb-2017 at 1:39 PM.
ADTech is offline   Reply With Quote
Old 28-Feb-2017, 1:34 PM   #3
darkNiGHTS
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by ADTech View Post
And they're both already present in the TVF database.
On the TV signal locator they are not showing. I put the address of Canton City Hall (they are both in Canton) and it is not showing either transmitter.

Attached Images
File Type: png Radar-All.png (75.7 KB, 143 views)
darkNiGHTS is offline   Reply With Quote
Old 28-Feb-2017, 4:41 PM   #4
ADTech
Antennas Direct Tech Supp
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,698
See previous remark, it offers the correct explanation. It also helps to know that the stations are NOT in Canton, they're in downtown Cleveland.

LP/LD stations are not actually required by FCC rules to actually be in or to serve their "City of license".
__________________
Antennas Direct Tech Support

For support and recommendations regarding our products, please contact us directly at https://www.antennasdirect.com/customer-service.html

Sorry, I'm not a mod and cannot assist with your site registration.

Last edited by ADTech; 28-Feb-2017 at 5:01 PM.
ADTech is offline   Reply With Quote
Old 1-Mar-2017, 12:38 AM   #5
rabbit73
Retired A/V Tech
 
Join Date: Aug 2012
Location: S.E. VA
Posts: 1,953
WQDI and WEKA are too weak to reach your location. Take a look at the coverage maps:

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...&q=call%3dwqdi

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...&q=call%3dweka



WQDI is listed using the tvfool interactive map browser



but it is too far down the list to show on the radar plot from the browser

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...e6a4f0d231b2b5
Attached Images
File Type: jpg darkNiGHTStvfWQDIcov.JPG (53.5 KB, 139 views)
File Type: jpg darkNiGHTStvfWQDIbrowser.jpg (195.4 KB, 135 views)
__________________
If you can not measure it, you can not improve it.
Lord Kelvin, 1883
http://www.megalithia.com/elect/aeri...ttpoorman.html

Last edited by rabbit73; 1-Mar-2017 at 1:38 AM.
rabbit73 is offline   Reply With Quote
Old 1-Mar-2017, 2:16 PM   #6
rabbit73
Retired A/V Tech
 
Join Date: Aug 2012
Location: S.E. VA
Posts: 1,953
IF you lived in Elyria, WQDI and WEKA would show on the report, which proves they are in the Database:

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...e6a48fa361e0b8

Attached Images
File Type: jpg darkNiGHTStvfElyria.JPG (187.6 KB, 126 views)
__________________
If you can not measure it, you can not improve it.
Lord Kelvin, 1883
http://www.megalithia.com/elect/aeri...ttpoorman.html

Last edited by rabbit73; 1-Mar-2017 at 6:33 PM.
rabbit73 is offline   Reply With Quote
Old 1-Mar-2017, 3:13 PM   #7
ADTech
Antennas Direct Tech Supp
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,698
Since I indicated that transmit from "downtown Cleveland", just use that as your source for a plot.
__________________
Antennas Direct Tech Support

For support and recommendations regarding our products, please contact us directly at https://www.antennasdirect.com/customer-service.html

Sorry, I'm not a mod and cannot assist with your site registration.
ADTech is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back   TV Fool > Special Forums > TV Fool Discussion / Database Updates > TV Database Updates


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC