TV Fool  

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Special Topics > Digital TV and Mobile DTV

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12-Jan-2015, 10:48 AM   #1
Bigbear
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 48
Is my TV dying?

I have a VIZEO 26" tv with 2 TIVO units connected via HDMI cables, one unit to a port. Sometimes when I change functions on a TIVO ( like going from a recorded show to watching live TV) the TV scteen goes blue. The only reliable way to get the signal back is to turn off the TV and then restart.
I don't remember this happening when the TIVO's were connected via component/composite inputs.
Bigbear is offline   Reply With Quote
Old 12-Jan-2015, 1:48 PM   #2
ADTech
Antennas Direct Tech Supp
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,704
You'd do best to contact Vizio technical support directly for assistance
__________________
Antennas Direct Tech Support

For support and recommendations regarding our products, please contact us directly at https://www.antennasdirect.com/customer-service.html

Sorry, I'm not a mod and cannot assist with your site registration.
ADTech is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back   TV Fool > Over The Air Services > Special Topics > Digital TV and Mobile DTV


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT. The time now is 2:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC