TV Fool  

Go Back   TV Fool > Special Forums > TV Fool Discussion / Database Updates > TV Database Updates

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-May-2010, 10:01 PM   #1
chtr0192
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
W30bu

W30bu is not in database.
chtr0192 is offline   Reply With Quote
Old 22-May-2010, 10:30 AM   #2
mtownsend
Moderator
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 632
Thanks for the heads up.

Our records show that we do have W30BU in our database. It does broadcast with low power, so if it's not showing up in your tvfool reports, it might be because it's too weak to be received from your location.

If you know you are receiving this station and think the tvfool report is in error, then we can look into it further.
mtownsend is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back   TV Fool > Special Forums > TV Fool Discussion / Database Updates > TV Database Updates


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




All times are GMT. The time now is 9:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC