TV Fool  

Go Back   TV Fool > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TDiddy
Forum: Help With Reception 27-Dec-2014, 6:39 PM
Replies: 8
Views: 2,113
Posted By TDiddy
Ok, so I spoke with the company that installed...

Ok, so I spoke with the company that installed the antenna.

They confirmed they did not install a pre-amp on the antenna. He says the cm 0747 ... Which is discontinued, as you know, and is hard to...
Forum: Help With Reception 27-Dec-2014, 5:15 PM
Replies: 8
Views: 2,113
Posted By TDiddy
more...

Oh, good. Attitude. How refreshing.

There is no preamplifier on the antenna mast.

And yet the 0747 brings in plenty of channels, with a strong signal. So, clearly, it does something even...
Forum: Help With Reception 27-Dec-2014, 3:37 PM
Replies: 8
Views: 2,113
Posted By TDiddy
more...

Thanks, AD Tech.

I don't believe there is a pre-amp on the antenna.

The installer put the CM 0747 on the line because we were getting weak reception when he first put it up, and it immediately...
Forum: Help With Reception 27-Dec-2014, 3:15 PM
Replies: 8
Views: 2,113
Posted By TDiddy
Amp cutting out

http://www.tvfool.com/?option=com_wrapper&Itemid=29&q=id%3d2c153742f6ab97

Hey all,

I have a ClearStream 2 antenna, and until recently it has worked brilliantly. I can get upwards of 40...
Forum: Special Topics 26-Dec-2014, 4:04 AM
Replies: 2
Views: 5,653
Posted By TDiddy
Unhappy Amplifier cutting out/signal loss

Hi gang... My first post. I am hoping someone can help me.

I have a Clearstream 2 antenna. I was running a Channel Master cm0747 to boost the signal (something the installer gave me). It worked...
Showing results 1 to 5 of 5

 

All times are GMT. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © TV Fool, LLC